Spectacol Cindrelul – Junii Sibiului

Print

Spectacolul cadou e oferit tuturor pensionarilor în data de 5 octombrie 2011, în Sala de spectacole a Cercului Militar Sibiu, începând cu ora 17.00.

Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul – Junii Sibiului”  este mereu aproape de iubitorii de folclor de toate vârstele. Cu ocazia zilei de 1 octombrie  – Ziua pensionarului, ansamblul va susţine o serie de reprezentaţii, pentru a aduce un omagiu  celor vârstnici. Astfel, vor fi organizate spectacole în diverse cămine pentru vârstnici de pe raza judeţului Sibiu şi un spectacol cadou în municipiul Sibiu.

Dansatorii şi soliştii ansamblului: Viorica Telcean, Alina Bîcă, Nelu Albu, Robert Târnaveanu, Daniel Rosalim vor face o incursiune în folclorul din zona Sibiului şi din întreaga ţară. Invitată specială la această sărbătoare dedicată spectatorilor de vârsta a treia este mult îndrăgita interpretă Nineta Popa.

Evenimentul este organizat de către Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul- Junii” Sibiu şi Cercul Militar Sibiu.

 Intrarea este gratuită.

 

Evenimente Importante Recomandari Spectacole

- 1408 vizionari, 1 astazi

Related Posts

Inscriete la Newsletterul Evenimente Sibiu si fi la curent cu evenimentele din Sibiu.
Introduceti adresa de e-mail:
Dupa ce apasati butonul Inscriete, se va deschide o noua casuta, va rugam sa completati si codul care vi se cere pentru confirmare si sa apasati butonul Complete Subscription Recuest. Dupa aceasta inscriere veti primii un e-mail, in care veti primii un link care trebuie sa il accesati pentru a confirma inscrierea la Newsletter .

Lasa un comentariu

sex shop